Garantie

Wanneer start mijn garantieaanvraag?

Wij starten je garantieaanvraag zo snel mogelijk nadat je product is geleverd in ons magazijn. Door drukte en de feestdagen kan dit helaas 1-3 dagen langer duren. Als je gekozen hebt voor onze gratis verzendmethode dan zie je in de track&trace gegevens die wij jou per e-mail gestuurd hebben of en wanneer je pakket is aangekomen in ons magazijn. We sturen een bevestiging per e-mail zodra we je garantieaanvraag starten. In deze e-mail vertellen we jou wat er gaat gebeuren.

Hoelang gaat een oplossing duren?

Dit verschilt per product en probleem. We zorgen voor een oplossing binnen maximaal drie weken vanaf het moment dat we je garantieaanvraag gestart zijn. En mocht het voorkomen dat het niet gaat lukken, dan houden we je op de hoogte.

Moet ik de retourkosten zelf betalen?

Nee, bij garantie betalen wij de kosten voor het terugsturen van je product of voor het laten ophalen van je fiets. Wil jij van een andere vervoerder gebruik maken dan komen de kosten voor het retour zenden voor eigen rekening.

Is garantie altijd kosteloos?

Wanneer het defect onder garantie valt, dan wordt het product kosteloos voor jou gerepareerd of vervangen. We sturen we het gerepareerde of vervangende product ook weer gratis naar je terug.

Als het defect niet onder garantie valt dan vertellen we met jou wat de reparatiekosten zijn. We laten niets repareren zonder jouw toestemming. De verzendkosten om het product weer bij je terug te krijgen, komen voor eigen rekening.