Zoek op auto

Alle dakdragertassen (2)
Bekijk de handige opbergtassen
Alle accessoires (5)
Bekijk de passende toebehoren
 • Al onze dakdragers hebben een keurmerk
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Alle dakdragers hebben 2 jaar garantie

Onze dakdrager merken

Lees meer op ons blog

Wat voor type dak heb ik?

Het is belangrijk om te weten wat voor type dak jouw auto heeft om de dakdragerzoeker op onze website precies in te vullen. Hieronder worden de vier verschillende typen daken en de bijhorende kenmerken beschreven. 

 1. Dak met open of opstaande dakrailing
  Auto’s met een open of openstaande dakrailing kenmerken zich door een dak waarop een railing bevestigd is die op een paar punten verbonden zijn aan het dak van de auto. Er bevindt zich een open ruimte tussen het dak van de auto en de railing. Hierdoor kan de dakdrager gemakkelijk om de railing heen geklemd worden.
 1. Dak met gesloten of geïntegreerde dakrailing
  Auto’s met een gesloten of geïntegreerde dakrailing kenmerken zich door een dak waarop een railing bevestigd is over de volledige lengte van het dak van de auto. Er is geen open ruimte tussen het dak van de auto en de railing.
 1. Dak met vaste bevestigingspunten
  Auto’s met vaste bevestigingspunten (fixpoints) kenmerken zich door een dak met meerdere fixpoints waaraan dakdragers bevestigd kunnen worden. Deze fixpoints vallen minder op, omdat ze vaak zijn verborgen met schuifjes of klepjes.
 1. Normaal dak
  Auto’s die niet beschikken over bovenstaande opties, hebben een normale dakconstructie. Door een klemsysteem aan de dakrand van de auto, worden de dakdragers bevestigd.

Onze dakdrager merken

Lees meer op ons blog